Zastávka restaurace

Týdenní menu

OD 9.ÚNORA PŘIJĎTE OCHUTNAT NAŠE NOVÉ MENU PŘIPRAVENÉ NAŠÍM NOVÝM KUCHAŘSKÝM TÝMEM

Polévka

Dlouho tažený hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou 45,-

PŘEDKRMY

Domácí paštika z drůbežích jatýrek 95,-

Pomalu vařený hovězí jazyk, podávaný se smetanovým křenem 85,-

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, rucolou a krémovým balsamicem 115,-

Hlavní jídla

200g Plněný kuřeci steak zrajícím sýrem a slaninou na zeleninovém cous-cousu s bylinkovým demi-glace 195,-

200g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou z pravých hříbků podávaná na mačkaných bramborách 235,-

150g Chicken Blue Chesse Burger podávaný s pesto majonézou a steakovými hranolky 175,-

200g Grilovaná filátka ze pstruha na grilované zelenině s bylinkovo-máslovou omáčkou 215,-

250g Vepřový steak Tomahawk na restovaných cibulovo-slaninových bramborách s domácím česnekovým dipem 215,-

150g Bacon cheese BURGER v domácí bulce se slaninou, sýrem chedar a čerstvou zeleninou

s hranolkami a variací omáček 199,-

150g Hovězí tatarák skvělě namíchaný naším kuchařem s česnekem a topinkami 199,-

750g Přeštické kolínko z mladého selátka pečené v medu a chilli s beraními rohy, okurkami, hořčicí a čerstvým křenem 209,-

250g Špagety s restovanou vepřovou panenkou, hříbky, šalotkou, rucolou a česnekem sypané parmezánem 165,-

Italské máslové risotto s filírovaným kuřecím prsem, restovanou karotkou a cuketou s hoblinkami parmezánu 155,-

300g Salát „Ceasar“ s kuřecími prsíčky, farmářskou slaninou, krutony a parmezánem 139,-

Dezerty

3ks Domácí lívanečky s borůvkami a sladkou kysanou smetanou 79,-

Čokoládový fondán s jahodovým coulis a vanilkovou zmrzlinou 79,-

Všechny pokrmy připravujeme jen z čerstvých a kvalitních surovin ve farmářské nebo bio kvalitě